Namakalni sistem za vrtVrtni namakalni sistem je vedno odlična pridobitev. Vsakdo, ki si omisli domači namakalni sistem, je že v kratkem času obstoja svojega vrtnega namakalnega sistema nad svojim namakalnim sistemom za vrt že kmalu praviloma navdušen.

 

Pri vrtnem namakalnem sistemu ne gre le za udobje in prihranek pri delu ampak tudi za ekonomičnost zalivanja. Ta se še posebej pozna pri nižjih stroških za vodo, saj zalivalni sistemi porabijo natanko toliko vode, kot so programirani, in zato rastline lahko zalijejo optimalno in enakomerno. Cena namakalnega sistema za travo se tako bogato obrestuje.

 

Posebej zanimiv je namakalni kapljični sistem. Prednost kapljičnega namakanja je v njegovi enostavni postavitvi oziroma montaži ter ne nazadnje tudi v nizki ceni. Namakalni sistem za travo bo izboljšal tudi izgled vaše zelenice, saj bo ta venomer optimalno zalita.

 

 

 

VRTNI NAMAKALNI SISTEM MOČNO IZBOLJŠA STANJE VAŠIH VRTNIN

 

Vsak vrtnar oziroma vrtičkar ve, da je pridelek na vrtu najboljši, če imajo rastline točno toliko snovi, kot jih za svojo najboljšo rast potrebujejo. Pretiravanje z gnojili ima lahko za posledico slabši pridelek ali pa da ga sploh ni. Tudi pomanjkanje vode ima podoben učinek. Vsi pa ne vedo, da ima tudi prevelika količina vode lahko negativne ali celo uničujoče posledice.

 

Vrtni namakalni sistem vam priporočamo, ker lahko z njegovo pomočjo rastlinam dovajate ravno pravo količino vode. Namakalni sistem za vrt omogoči, da vse rastline dobijo pravo količino vode in da so zalite enakomerno. Z namakalnim sistemom za vrt vaše povrtnine ne bodo gnile, prav tako pa se ne bodo pojavile nadležne in škodljive plesni, ki so lahko posledica ročnega zalivanja v odsotnosti dobrega namakalnega sistema za vrt. Za vrt je še posebej primeren namakalni kapljični sistem, ki vodo pripelje neposredno do korenin.

 

 

Shema vrtnega namakalnega sistema

 

CENA NAMAKALNEGA SISTEMA ZA TRAVO JE PRI NAS UGODNA

 

Naše podjetje vam nudi vse vrste vrtnih namakalnih sistemov in seveda tudi namakalni sistem za travo. Cena našega namakalnega sistema za vrt in cena namakalnega sistema za travo je pri nas zelo ugodna saj poleg kvalitete naših proizvodov oziroma storitev našim strankam nudimo tudi možnost, da z nami s postavitvijo domačega namakalnega sistema naredijo dober posel.

 

Namakalni sistem za vrt cenapreberi več