Zalivalni sistemi pridejo prav za najrazličnejše vrste rastlin. Zalivalne sisteme lahko uporabljate za zalivanje žive meje, vrta oziroma grede, sadovnjaka ali trave. Seveda pa jih lahko uporabljate tudi v kmetijstvu. Skupne značilnosti zalivalnih sistemov so ekonomična poraba vode, prihranek pri času in lažje delo na zelenih površinah.

 

Cena zalivalnega sistema se vam tako povrne v vsakem primeru. Zalivalni sistem za vrt omogoča dve pomembni prednosti. Poleg že omenjene ekonomične porabe vode bodo vaše rastline ob uporabi sistema za zalivanje vrta v bistveno boljšem stanju kot bi bile, če bi namesto vrtnega namakalnega sistema zalivali ročno.

 

Poseben čar ima kapljično namakanje. Kapljično zalivanje vrta je cenovno zelo ugodno, poleg tega pa so cevi skrite v zemlji in nikakor ne kazijo estetskega izgleda vašega vrta.

 

zalivalni sistemi

 

 

 

ZALIVALNI SISTEMI VAM BISTVENO OLAJŠAJO DELO NA VRTU

 

V današnjih časih, ko je čas postal dragocena dobrina, so zalivalni sistemi  sredstvo, s pomočjo katerega lahko svoj čas razporedimo bistveno bolj ekonomično. Le kdo ima danes čas stati ure in ure ter potrpežljivo zalivati gredo ali živo mejo v času suše in žgočega sonca? Prepustite to raje zalivalnemu sistemu za vrt.

Sistem za zalivanje vrta bo tako delo opravil namesto vas, vi pa se boste lahko posvetili drugim opravilom. To je ena od ekonomičnih pridobitev zalivalnega sistema za vrt, ki upravičujejo ceno zalivalnega sistema.

 

 

CENA ZALIVALNEGA SISTEMA SE VAM POVRNE NA RAZLIČNE NAČINE

 

Že kratek razmislek pokaže, da je ceno zalivalnega sistema vredno plačati. Če rastlinam dovajate ravno pravšnjo količino vode, ki jo lahko denimo s pomočjo kapljičnega zalivanje vrta regulirate, bodo v bistveno boljši kondiciji, kot pa če bi jih zalivali ročno, saj bodo s pomočjo zalivalnega sistema vse rastline dobile prav toliko vode, kolikor je optimalno potrebujejo.

Zalivalni sistem za vrt hkrati omogoči tudi bolj ekonomično porabo vode. Človek, ki zaliva ročno, sam zelo težko oceni, koliko vode je ravno prav. Zato večina ljudi iz varnostnih razlogov zalije preveč, kar pa pomeni večji strošek za vodo. Zalivalni sistem za vrt pa teh težav nima, saj vse poteka avtomatsko. Cena zalivalnega sistema se vam tako prej ali slej povrne.